loading

Pico Non Ablative Fractional Laser

Τα laser χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στη δερματολογία και την πλαστική χειρουργική με σκοπό τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας και τη δημιουργία ενός περοσσότερο σφριγηλού και νεανικού δέρματος. Κατά τα πρώτα χρόνια της εφαρμογής τους η διαδικασία γίνονταν με τη χρήση λέιζερ co2 και erbium που σκοπό είχαν να ξύσουν την επιδερμίδα σε ένα συγκεκριμένο βάθος ώστε να αναγκάσουν το δέρμα να δημιουργήσει νέα νεανικότερη επιδερμίδα. Το πρόβλημα ήταν ανέκαθεν το μέγιστο βάθος του δέρματος που θα εφαρμόζονταν η διαδικασία, αφού έπρεπε να βρεθεί μία ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και στην ασφάλεια. Πολλές φορές αυτό δεν ήταν εφικτό και είχε ως αποτέλεσμα διάφορες παρενέργειες. Η δημιουργία του fracrional laser έλυσε αυτό το πρόβλημα. Fracrional laser σημαίνει με απλά λόγια laser που αντιδρά με το δέρμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο και έπειτα εφαρμόζεται ξανά σε ένα επόμενο σημείο αφήνοντας όμως μεταξύ των δύο σημείων ικανό εύρος δέρματος που θα διασφαλίσει την ανάπλαση με ασφάλεια. Το εύρος του δέρματος που ενεργοποιείται από το laser σε σχέση με το εύρος του δέρματος που αφήνεται ανέπαφο δημιουργεί ένα συγκεκριμένο και ακριβές ποσοστό % . Fractional laser λοιπόν δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από εφαρμογή ενός laser ανάπλασης με συγκεκριμένο ποσοστό αντίδρασης με την επιδερμίδα σε σχέση με την επιδερμίδα που αφήνει άθικτη. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα για ένα νεανικότερο δέρμα. Συγχρόνως όμως διασφαλίζεται και η ασφάλεια της εφαρμογής, η ελαχιστοποίηση του πόνου, και η εξαιρετική μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Dermapen

Διόρθωση χειλιών με υαλουροννικό / filler

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Υαλουρονικό

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Διόρθωση και πρόληψη μαζί

Τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος σε ρινοπαρειακή αύλακα για διόρθωση σχήματος προσώπου (γέμισμα ρινοπαρειακής)
Επιπλέον τοποθέτηση βιοδιεγέρτη (profilo) για δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης στο βαθύ δέρμα.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Αυτό που πετυγαίνουμε με τη μεσοθεραπεία είναι να αναπτύσσουμε τη δυνατότητα παράκαμψης του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας. Τοποθετούμε με ακρίβεια όλα τα συστατικά που ενθαρρύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη σύσφιξη ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνουμε το 100% των δυνατών αποτελεσμάτων. Αφήνουμε, συνεπώς, την επιδερμίδα μας να διατηρεί το φραγμό της, αντιδρώντας μόνο σε οποιονδήποτε αρνητικό παράγοντα επιθυμεί να την επηρεάσει.

Carbon peeling - laser peeling

Η θεραπεία Carbon laser peeling είναι μία εφαρμογή λέιζερ η οποία επί της ουσίας χρησιμοποιεί το laser για την αφαίρεσης της ανώτερης στιβάδας της επιδερμίδας δίνοντας φωτεινότητα λάμψη, μείωση μικρών ρυτίδων, διεσταλμένων πόρων και ατελειών του δέρματος.
Η ακρίβεια που έχει το laser έχει ως αποτέλεσμα να εκσυγχρονίσει τη διαδικασία του peeling κάνοντάς την εξαιρετικά επιλεκτική οσο αφορά το βάθος διείσδυσης. Με τον τρόπο αυτό η απόξεση της επιδερμίδας γίνεται με ασφάλεια και με απόλυτο έλεγχο, αφαιρώντας αυστηρά αυτό που επιδερμίδα δεν χρειάζεται, τη θαμπάδα και τις ατέλειες της.

Αποτρίχωση σώματος

Ο σημαντικότερος παράγοντας για την εξάλειψη της τριχοφυΐας είναι η σωστή επιλογή διαμέτρου δέσμης και ενέργειας στην αποτρίχωση. Το ποσοστό αποτελεσματικότητας υπερβαίνει το 95%.

Αποτρίχωση προσώπου

Στην εφαρμογή της αποτρίχωσης στο πρόσωπο, η σωστή και προσεκτική διαγράμμιση των περιοχών αποτελεί τον πιο ουσιαστικό παράγοντα για την αποτελεσματική εξάλειψη της τριχοφυΐας. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει ότι κάθε φορά θεραπεύουμε την ίδια περιοχή με ακρίβεια, αποτρέποντας το φαινόμενο της ενεργοποίησης σε παράπλευρες περιοχές με χνούδι.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να αποτυπώνονται και να αποθηκεύονται αυτές οι περιοχές στο ιατρείο, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ψηφιακό πρόγραμμα. Αυτό επιτρέπει τη σωστή επανάληψη της θεραπείας στις επόμενες φορές, αποφεύγοντας τον κίνδυνο θεραπείας περιοχών με χνούδι που ενδέχεται να ενεργοποιηθεί.

Botox

Αποτρίχωση με Laser

Peelings κοιλιάς μεσαίου βάθους


Διαδικασία Θεραπείας για Υπερμελαγχρώσεις και Ενεργοποίηση Κολλαγόνου σε Κοιλιά με Ραγάδες, Χρησιμοποιώντας Σύγχρονα Peelings Μεσαίου Βάθους:

Στο πρώτο στάδιο της επίσκεψης στο ιατρείο, αντιμετωπίζουμε τις υπερμελαχρώσεις και προβαίνουμε σε μεσαίου βάθους αναγέννηση της επιδερμίδας με τη χρήση νέας γενιάς peelings που εκμεταλλεύονται νανοτεχνολογία. Αμέσως μετά την εφαρμογή, μια κρέμα υψηλής συγκέντρωσης ρετινόλης ενισχύει τα αποτελέσματα και βοηθά στην ανεκτικότητα της θεραπείας. Ο ασθενής ξεπλένει την περιοχή στο σπίτι, αφαιρώντας τα υλικά.

Στην επόμενη επίσκεψη, πραγματοποιείται ενεργοποίηση του κολλαγόνου στο βαθύ δέρμα για περαιτέρω κολλαγόνογένεση. Με αυτόν τον τρόπο, σε δύο στάδια, επιτυγχάνεται λεύκανση και αναγέννηση σε μεσαίο βάθος, ενώ στο δεύτερο στάδιο προωθείται η κολλαγόνογένεση στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Αυτή η διπλή προσέγγιση βελτιώνει την επιδερμίδα και αντιμετωπίζει χαλάρωση και ραγάδες.

Καθαρισμός Προσώπου


Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια σημαντική διαδικασία περιποίησης και φροντίδας του δέρματος που χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: τον απλό καθαρισμό και τον βαθύ καθαρισμό.